Werken bij Bloovi | Onboardingproces

Ontbijt & Fundamentals

Daar ben je dan. Klaar om Bloovi te helpen groeien.

We hebben er alvast naar uit gekeken. Je eerste dag zal grotendeels bestaan uit kennismaking, de ’spelregels’ van het bedrijf ontdekken maar vooral ook de fundamentals ontvangen. Je MacBook en gsm, want zonder kom je niet ver.

Wees gerust, het zal al een druk dagje zijn dat zo voorbij is. Maar voor jouw eerste werkdag bij Bloovi van start gaat, willen we jou eerst verwennen met een welkomstontbijt.

Leer & ontdek

We hechten heel veel belang aan de Holy Bloovi spirit. We willen van jou echt een fan - zeg maar Bloovi-lover - maken (maar wellicht was je dat al?!). Alles wat we doen voor onze klanten én voor onszelf ademt onze missie.

Je zal kennismaken met onze OKR’s (objectives and key results), we zorgen dat ook jouw neus in dezelfde richting staat en specifiek voor jouw profiel voorzien we een opleiding zodat je snel weet wat van jou wordt verwacht.

Voor de leeuwen

Het Bloovi-team bestaat uitsluitend uit harde werkers, mensen met een hands on-mentaliteit die van aanpakken weten. Bij ons hoef je je niet te verwachten aan een wekenlange opleidingsperiode.

Integendeel, vanaf je tweede of derde werkdag gooien we jou al voor de leeuwen. Omdat we geloven dat je op die manier het snelst gerodeerd raakt. Maar wees gerust: alle collega’s staan steeds klaar om je met raad en daad bij te staan.

Want ook dat is Bloovi: We do this together! There is no I in the team.

Babbeltje

De eerste week afsluiten, doen we in schoonheid: met een vrijdagborrel. Dé ideale gelegenheid om je collega’s nog beter te leren kennen en vooral te weten te komen hoe jij je eerste week hebt beleefd. Dat allemaal op een heel informele manier, met een natje en een droogje.

De bodemloze moppentrommel van onze CEO krijg je er gratis bij. We zijn een ondernemende groep mensen maar we willen graag wel amicaal met elkaar kunnen omgaan. Zowel tijdens als na de werkuren.

Vacatures

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Dan kan je nog altijd spontaan solliciteren. Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou écht blij. Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent! ​​​

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk. Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open! Ook als er geen vacatures zijn...
Ontdek waar Bloovi voor staat!