Werken bij Bloovi | Sollicitatieproces

Je bent overtuigd van onze bedrijfscultuur

Proficiat, je hebt onze vacature gevonden en meteen je kans gewaagd. En gelijk heb je!

Binnen de 48 uur ontvang je van ons een seintje dat we grondig door je profiel gaan en jouw sollicitatie intern zullen bespreken. Maar we zijn je nu al dankbaar dat je voor Bloovi hebt gekozen.

Kort daarna ontvang je een 2de mail zodat we een kennismaking call kunnen inplannen.

Let's talk

Na een persoonlijke kennismaking zal voor beide partijen snel duidelijk worden of er ook een langetermijnrelatie in zit.
Bij een goed gevoel nemen we meteen een volgende stap.

Afhankelijk van je profiel en expertise schotelen we jou een concrete case voor waarbij je je kwaliteiten kan tonen.

Spannend, toch?

1 + 1 = 3

So far, so good. De eerste kennismaking was top, jouw pitch was fenomenaal en dus ben je klaar voor de finale stap. Je ontmoet je directe collega, teamlid of -wie weet- het volledige Bloovi-team.

We vinden het heel belangrijk dat je uitstekend in ons team en onze bedrijfscultuur past. Onze collega’s vuren een peloton vragen, maar willen vooral de echte jij leren kennen. Wie ben je als persoon.

Eigenlijk is dit een zeer informeel gesprek waar onze collega’s vooral nieuwsgierig zijn om hun (bijna) nieuwe collega beter te kennen.

Moneytalk!

Heb je deze laatste fase gehaald, dan zijn we allebei klaar voor een samenwerking!

We doen jou een contractvoorstel zodat je samen met je nieuwe collega's Bloovi naar the next level kan brengen.

Hopelijk tot binnenkort!

Ontdek hoe je zal opstarten

Vacatures

Sharing the Blooming Vision’. Daar staat Bloovi voor. Zowel online als offline brengen we unieke verhalen van pioniers, van doorzetters, van game changers met als doel innovatieve ondernemers te helpen groeien. Bloovi is op zoek naar een project manager die de creatie, publicatie en verdere opvolging van onze branded content in goede banen leidt.


Wil je ondernemers helpen om hun verhaal op Bloovi te publiceren en zo meebouwen aan de grootste en vooral meest inspirerende ondernemerscommunity van Vlaanderen?