Bij Bloovi beland je in een team waar iedereen zijn eigen troeven heeft en graag vooruitgang boekt - dat wil dus zeggen dat je zelfstandig moet kunnen werken en zéér hands-on bent.  We zijn vooral op zoek naar een kritische en analytische geest. Je bent van nature een leergierig iemand en brengt dat ook over naar jouw collega's. 

Marnik D'hoore

Founding CEO

Marnik is een gepassioneerd ondernemer. Hij is founding CEO van Bloovi en Bloovi Me.

Hij focust zich op eigen business ideeën waarin hij sterk gelooft om daar een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen. In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen -en na de fusie met Netlash- mede oprichter van web agency Wijs (Gent). Marnik spreekt regelmatig omtrent ondernemerschap.

Bekijk video

Sabrine Zarti

Operations Manager

Sabrine kan je het beste omschrijven als een gestructureerde duizendpoot. Met een luisterend oor voor de klanten en een sterk oog voor detail leidt ze alle Bloovi projecten in goede banen. Heeft de klant een probleem, dan zorgt Sabrine voor de oplossing.

Bekijk video

Maarten Van de Vondel

Managing partner

Een Kempenzoon met een Antwerps hart. Voor hem start alles met een positieve mindset en een simpele glimlach. Met zowel een sales als marketing (reclame & communicatie) achtergrond en een ondernemende spirit is Maarten mee in het fantastische verhaal van Bloovi gesprongen.

Bekijk video

Alexander Bouckaert

Content Manager

Content Manager voor Bloovi redactie. Met zijn journalistieke achtergrond haalt Alexander het beste in mensen naar boven, nieuwsgierig als hij is naar hun unieke verhaal. Schrijven deed hij reeds als kind, al doet hij dat tegenwoordig met net iets meer maturiteit. Ondernemerschap en marketing genieten zijn bijzondere interesse, maar eigenlijk gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg.

Bekijk video

Flore Van hoorde

Jr. Sales & Digital Marketeer

Flore studeerde af als bachelor in het Bedrijfsmanagement met als afstudeerrichting Marketing. Na een eerste ervaring in het werkveld, mocht Flore het Bloovi team komen vervoegen. Ze is vlot en enthousiast en gaat steeds voor het beste resultaat. Zelfs the sky is niet the limit!

 

Je komt terecht in een innovatieve en dynamische omgeving waar je mee een blik mag werpen in de toekomst én waar je mensen dagelijks mag inspireren, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ben jij ook een hands-on persoon? Dan pas jij ongetwijfeld in de Bloovi-community!

Bekijk alle vacatures

1

Digitaal Sales Talent
  • Vast Contract
  • 2 jaar ervaring