Bij Bloovi beland je in een team waar iedereen zijn eigen troeven heeft en graag vooruitgang boekt - dat wil dus zeggen dat je zelfstandig moet kunnen werken en zéér hands-on bent.  Je bent van nature een leergierig iemand en brengt dat ook over naar jouw collega's. 

Marnik D'hoore

Founding CEO

Marnik is een gepassioneerd ondernemer. Hij is founding CEO van Bloovi en Co-founder/Investor in Proudly en Dezq. Hij focust zich op zijn eigen ondernemers ideeën waarin hij sterk gelooft en maakt daar dan een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen.

In een vorige carrière richtte hij bSeen op (1998), één van de eerste en pionierende online marketing bedrijven in Vlaanderen die hij - na een fusie in 2011 - verkocht en uitgroeide tot het huidige Duke & Grace.

Verder maakt hij graag digital art en fungeert hij af en toe als mentor voor ondernemers. Marnik wordt regelmatig gevraagd om te spreken op events, podcasts en video’s.

Bekijk video

Maarten Van de Vondel

Managing partner

Een Kempenzoon met een Antwerps hart. Voor hem start alles met een positieve mindset en een simpele glimlach. Met zowel een sales als marketing (reclame & communicatie) achtergrond en een ondernemende spirit is Maarten mee in het fantastische verhaal van Bloovi gesprongen. Vanuit Bloovi gegroeid naar expert Employer branding waaruit de spin-off Proudly.io is ontstaan, waar hij mee aan de kar trekt.

Bekijk video

Alexander Bouckaert

Head of Content

Content Manager voor Bloovi redactie. Met zijn journalistieke achtergrond haalt Alexander het beste in mensen naar boven, nieuwsgierig als hij is naar hun unieke verhaal. Een man van weinig woorden, tenzij hij die uit zijn spreekwoordelijke pen kan laten vloeien. Cut the crap kost hem veel minder moeite dan kill your darlings. Ondernemerschap en marketing genieten zijn bijzondere interesse, maar eigenlijk gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg.

Bekijk video

Sofie Vanspeybroeck

Digital Marketeer

Sofie heeft een mooie ervaring opgedaan bij verschillende Gentse start-ups. Ze is iemand die geen genoegen neemt met de status-quo en er steeds voor gaat.
Haar achtergrond in sales stelt haar in staat om een frisse blik en nieuwe visie te geven binnen de marketing van Bloovi. Werken is voor haar een passie en die kan je enkel tot uiting laten komen bij een werkgever met dezelfde visie en passie.
Die heeft ze gevonden bij Bloovi en Proudly.io. Proudly.io is een start-up die ontstond onder de vleugels van Bloovi, gefocust op pro-actieve recrutering.

Tina Claessens

Operations Manager

Operations en project manager Tina is een veellezer met bijzondere interesse voor alles marketing, innovatie en technologie. Ze combineert haar project managing ervaring met uitstekende planning skills en houdt van structuur in het leven. Met veel optimisme en een grote drive haalt ze samen met het Bloovi team het maximale uit elke dag.

Peter De Pauw

Managing Partner / Sales

Mijn passie en enthousiasme vertalen zich in mijn relaties met klanten en prospecten. Hierin staan een open en eerlijke communicatie centraal. Met een luisterend oor en een open blik streef ik er naar om duurzame relaties op te bouwen. Op basis van mijn expertise zoek ik met mijn contactpersoon naar de beste oplossing voor zijn of haar organisatie. Mensen connecteren en het juiste advies geven creëren een energie gevende win-win situatie.

 

Je komt terecht in een innovatieve en dynamische omgeving waar je mee een blik mag werpen in de toekomst én waar je mensen dagelijks mag inspireren, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ben jij ook een hands-on persoon? Dan pas jij ongetwijfeld in de Bloovi-community!

 

Bekijk alle vacatures

4

Account Manager
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Sales Account
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Marketing Officer Bloovi & Proudly
  • Vast Contract
  • +5 jaar ervaring